Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) hatálya kiterjed a https://olaszsarok.com honlapon feltüntetett valamennyi termék és szolgáltatás értékesítésére. Kérjük, hogy vásárlás előtt figyelmesen olvasd el a jelen ÁSzF-et. Megrendelésed elküldésével kifejezetten elfogadod a jelen ÁSzF-ben foglaltakat.

A honlapon történő vásárlás módja

https://olaszsarok.com honlapon bármely szolgáltatás a jelölt áron –  bizonyos termékek esetén csak a  megjelölt időszakban – megvásárolható. A vásárlás jelenleg banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel jöhet létre, a szükséges adatokat a rendelés során megtalálod. A sikeres fizetésről visszajelzést kapsz emailben.

Elállási jog és visszatérítési politika

Tekintettel arra, hogy a https://olaszsarok.com honlapon jelenleg majdnem kizárólagosan digitális, tehát fizikailag nem visszavonható termékek vannak jelen, a Vásárló a vásárlástól számitott 3 napon belül állhat el a terméktől, kizárólag akkor, ha az még nem került letöltésre. Kurzus esetén a befizetéstől számított 14 napon belül lehetséges elállni a vásárlástól, amennyiben a kurzus még nem kezdődött el.
Az elállási jogodat a ciao@olaszsarok.com e-mail címen a gyakorolhatod, amelyet a fent említett feltételek felülvizsgálata után, ill. a kérelmet követő 14 napon belül teljesítek.

Privát órák esetén, amennyiben a kifizetett szolgáltatásnak egy része már szolgáltatva lett, az igénybe nem vett szolgáltatásnak megfelelő összeg kerül visszafizetésre. Az aznap lemondott óra megtartottnak minősül.

Fényképek és egyéb tartalmak használata a honlapon illetve a digitális termékekben

A honlapon található fényképek a következő forrásokból származnak:
Szerzői joggal nem védett képek forrása: Pixabay, Unsplash, Canva.
A szerzői joggal védett képek pedig törvényesen előfizetéssel megvásárolva a ……. honlapokról.
A honlap szerzője által készített fényképek továbbosztása tilos!

Az Általános Szerződési Feltételek módosítása

Fenntartom a jogot arra, hogy bármikor előzetes értesítés nélkül honlapomat, az irányelveket és a jelenlegi Általános Szerződési Feltételeket megváltoztassam annak érdekében, hogy új termékeket és szolgáltatásokat vezessek be, vagy hogy a törvényekben ill. szabályozásokban előírt követelményeknek megfeleljek. A termékek és szolgáltatásaok igénybe vételekor az éppen hatályban lévő irányelvek és Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak a Vásárlóra.

Szerzői jog és szellemi tulajdon

Minden, a https://olaszsarok.com honlapon jelenlevő illetve ugyanezen honlap által szolgáltatott tartalom, szöveg, grafika, logók, gombok, képek, hangfájlok, digitális letöltések, adatgyűjtések és szoftverek a https://olaszsarok.com (Molnár Ágnes)  tulajdona, és a szerzői jogra vonatkozó törvények védik. E tartalmak terjesztése tilos.